ΛΕΥΚΑΔΑ

Agios Thomas Hotel

Πυκνά δάση, κοσμοπολίτικη γοητεία και παγκοσμίου φήμης παραλίες που ξεπερνούν τη φαντασία σας.

Έχετε δει ήδη φωτογραφίες από τις παγκοσμίως γνωστές παραλίες της Λευκάδας. Ωστόσο, μόλις φτάσετε, η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμη και τη φαντασία σας. Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Πόρτο Κατσίκι και ο Άγιος Νικήτας - οι πιο όμορφες παραλίες της Μεσογείου – τυγχάνουν διεθνής αναγνώρισης και έχουν τιμηθεί (που συμβολίζει την καθαρότητα και την ποιότητα) κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία.

Agios Thomas Hotel
ΛΕΥΚΑΔΑ
Σκορπιός: Το νησί του Ωνάση

Κοντά στο Νυδρί είναι ένα από τα πιο διάσημα νησιά - όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρου του κόσμου. Το καλοκαιρινό καταφύγιο του ναυτικού μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Αγόρασε το νησί το 1963 και το διακοσμούσε με διάφορα δέντρα και εξωτικά φυτά. Λιζ Τέιλορ, Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, βασιλιάδες, δούκες, Βιομήχανοι και φυσικά Jackie O - όλοι πήραν μέρος στις ξακουστές δεξιώσεις στον Σκορπιό και στο γιοτ Χριστίνα. Είναι θαμμένος εδώ το 1975.

Καταράκτες Δημοσάρη

Οι Καταράκτες Δημοσάρη είναι ένα φυσικό κόσμημα στη Λευκάδα. Ακολουθήστε το σκιερό μονοπάτι κάτω από τα πλατάνια μέχρι να δείτε αυτή τη μοναδική εικόνα: τεράστιους βράχους και καταρράκτες που πέφτουν στη γαλάζια λίμνη με ισχυρή δύναμη. Αναζωογονήστε τον εαυτό σας στο δροσερό νερό.

Agios Thomas Hotel