ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Agios Thomas Hotel

Oι παραλίες του Νομού Πρέβεζας εκτείνονται σε μήκος 60 χιλιομέτρων. Όρμοι, χερσόνησοι, κόλποι, αμμουδιές και βράχια εναλλάσσονται αρμονικά. Δάση από πεύκα που φτάνουν μέχρι στις φιλόξενες παραλίες, δημιουργούν το ιδανικό δίπολο ήλιος – σκιά.

Λούτσα - Βράχος

Λούτσα - Βράχος

Η αμμώδης παραλία μήκους 4 χλμ. Με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της (βραβευμένη με γαλάζια σημαία για καθαρά νερά) είναι εύκολα προσβάσιμη μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Μεγάλος αριθμός μικρών και μεγάλων beach bars σας προσκαλεί να παραμείνετε, να κάνετε μπάνιο, να απολαύσετε τον ήλιο και να απολαύσετε. Οι καρέκλες και οι ομπρέλες είναι δωρεάν, πληρώνετε μόνο για παραγγελθέντα τρόφιμα και ποτά.

Αλωνάκι

Αλωνάκι

Ακριβώς μετά το χωριό του Παντοκράτορα σε απόσταση μόλις 1χλμ βρίσκεται το Αλωνάκι. Η ακτή με την χρυσή άμμο, κοσμική με υποδομές για αξέχαστες διακοπές. Ιδανικός προορισμός για οικογένειες. Λίγα μέτρα πιο κάτω είναι η παραλία του οικισμού της Δροσιάς όπου μπορείτε να κάνετε μπάνιο και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας.

Σκάλα

Σκάλα

Κρυμμένη μέσα σε ένα πανέμορφο πευκοδάσος, η Σκάλα μαρτυρά πως η πρόσβαση σε έναν χρυσαφένιο όρμο του Ιονίου, απαιτεί την κάθοδο από μερικά απότομα σκαλοπάτια ή από ένα από τα παλιά μονοπάτια. Τα κρυστάλλινα νερά της τα επιλέγουν και αρκετοί ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων σκαφών, οι οποίοι εξερευνούν από θαλάσσης τους δεκάδες γραφικούς κολπίσκους του Ν. Πρέβεζας.

Όρμος του Οδυσσέα

Όρμος του Οδυσσέα

Μία παραλία που ασφαλώς η ομορφιά της παραπέμπει στο “μυθικό” της Οδύσσειας, καθώς λέγεται ότι την επέλεξε ο πολυμήχανος βασιλιάς της Ιθάκης για να αποφύγει το μένος των θεών, προβληματισμένος από δυσοίωνη προφητεία του Μάντη Τειρεσία. Την επιλέγουν εδώ και χρόνια επισκέπτες με τροχόσπιτα, καθώς η περιοχή είναι ιδανική για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού και όσους αρέσκονται στην εξερεύνηση με φουσκωτά ή σανίδες θαλάσσης.

 
 
Agios Thomas Hotel